FIND HJEM TIL DIG SELV

PERSONLIGT UDVIKLINGSFORLØB

.


En skræddersyet 3 måneders rejse til dig, der ønsker at lære dig selv at kende på ny og finde modet til at udleve den, du inderst inde er


Mit navn er Katrine Thyge og jeg har dedikeret mig til at hjælpe dig med at opbygge et stærkt og kærligt forhold til dig selv, så du kan leve et autentisk liv med glæde, uden at jonglere med alle mulige forskellige masker, der ikke er dig.

hej!

.

KOM MED


   Din udfordring er..


  •  Du føler, at du har mistet kontakten til dig selv

  • Du har svært ved at være dig selv, både fordi at du er i tvivl om hvem du er, men også fordi at du tvivler på, om du er god nok


  • Du føler at du står ved en skillevej - og er i tvivl, om du lever livet på den måde, der er bedst for dig

  • Du har ærligt talt mistet pusten, overskuddet og glæden i dit liv

  • Du savner den glade, livlige og positive udgave af dig selv


  • Du ved godt, at du bliver nødt til at gøre noget for at få det bedre med dig selv, men du udsætter, fordi du ikke ved hvordan


  • Du bliver i stor grad påvirket af andres meninger og holdninger til, hvordan du skal være og hvordan du skal leve dit liv

  • Du føler dig ikke tryg ved dig selv, fordi du i for lang tid har nedprioriteret dit forhold til dig selv


No worries!


På forløbet tager jeg dig i hånden og guider dig forbi alle de destinationer, der sikrer, at du finder hjem til dig selv. Derefter finder vi i fællesskab de redskaber du skal bruge for at udleve den, du inderst inde er.

Bare rolig. Jeg slipper ikke din hånd før vi er fremme ved målet!

SÅDAN BEHØVER DET IKKE AT VÆRE LÆNGERE

Er det her dig?

Og du tænker måske... "Jeg føler mig slet ikke som mig selv. Jeg plejede at være mere i live.."

..og alle gode forhold bygger på tid, dedikation og nærvær. Giv dig selv dét.

Det vigtigste forhold du nogensinde får, er forholdet til dig selv

Det er meningen at du skal være glad i dit liv


Hvad siger de kvinder, der har været på forløbet?

Marlene siger;

"Det bedste ved dette forløb, har været at det har givet mig muligheden og evnerne, til at tune ind på de steder i mig, hvor der var brug for ekstra meget kærlighed og egenomsorg. Det har gjort at jeg nu har lært at mærke mig selv, ændre på tingene, når min krop har fortalt mig at noget ikke var lige så godt, som det kunne være. Det man får med herfra, kan ikke gøres op i penge, det kan kun gøres op i livskvalitet."

Anne siger;

Jeg føler mig gladere, sådan en slags grund-glæde. Jeg føler, jeg er kommet ”back on track” ift. mig selv. Jeg har lyst og glæder mig til det her nye kapitel i mit liv og det er virkelig lang tid siden, jeg har glædet mig til noget, som jeg glæder mig nu!

Cecilie siger;

"Hvis du overvejer at investere i forløbet vil jeg bare fortælle dig, at det er alle pengene værd! Jeg kan ikke nævne én ting som har været den største gave, for jeg har virkelig fået meget ud af forløbet. Jeg er kommet tættere på mig selv, fået en dybere forståelse for hvem jeg er og for andre mennesker. Jeg har større tiltro til mig selv og at mine drømme kan gå i opfyldelse, og jeg har fået værktøjer og indsigt til at undersøge og overvinde frygt og begrænsende overbevisninger. Jeg ved hvad jeg arbejder hen imod, fordi jeg har sat mål og beskrevet hvem min bedste udgave af mig selv er. Hele det her forløb har været en gave.

Maria siger;

Jeg har valgt mig selv og mit liv til. Jeg har besluttet mig for at have det godt og skabe det liv jeg drømmer om og jeg er aldrig kommet tættere på og har aldrig været så tro mod mig selv og mine drømme som nu.  Jeg er taknemmelig, glad og stolt af mig selv. Jeg kan mærke og se hvor meget, at jeg er vokset. Jeg føler mig mere ærlig og tilstede i mit liv. Jeg er unik, jeg er smuk, jeg er dejlig.

Ena siger;

"Du har hjulpet mig så langt på så kort tid. Jeg mærker ro og glæde indeni og MAX POWER. Jeg er så klar på livet og ikke mindst de udfordringer, jeg vil møde. Du har givet mig så mange redskaber og i dag faldt tingene bare yderligere på plads. Tak for dig. Tak for dine evner. Og tak til mig selv for at finde modet til at kontakte dig

Er du klar til at genfinde dig selv?

FORLØBET VIL OVER  3 MÅNEDER GIVE DIG..


Forløbet er skabt til dig der..


.


Hvad der venter dig efter 3 måneder med mig som din coach og højre hånd

Baseret på min erfaring med de 10 kvinder, der har gennemgået forløbet so far

Mit navn er Katrine

                       ...og jeg kender vejen!


Jeg ved hvordan, du har det - for jeg har selv været der. Derfor har jeg dedikeret mig til at hjælpe lige netop dig med at komme hjem til dig selv og samtidig undgå alle de snørklede veje, jeg selv er gået. 


Jeg er Mindfulness Master Coach, Certificeret i Human Design, Firstmover og helt klart en der lever det, jeg prædiker! Derudover har jeg hjulpet 10 kvinder hjem til sig selv igennem dette forløb.


For 1,5 år siden havde jeg hele pakken. Jeg havde et flot lederjob i IKEA - med ansvaret for en afdeling med en teamleder og 13 medarbejdere. Jeg havde en "perfekt" kæreste, som virkelig var "by the book". Jeg havde et dejligt sted at bo, faktisk havde vi netop købt et hus. Jeg havde styr på mit liv, alt var super fint udadtil og jeg blev virkelig anerkendt for mit fine liv. Jeg havde virkelig ikke noget at klage over. Alt var fint.


MEN JEG VAR IKKE GLAD


Jeg har altid haft store tanker omkring livet. Jeg har altid søgt efter at livet skulle give mening og glæde. Samtidig har jeg også altid haft svært ved at hvile i mig selv og turde stå frem som mit autentiske jeg. Jeg har været så splittet i mit liv og haft svært ved at skelne;hvad vil jeg - og hvad vil andre, at jeg vil?


Jeg var tæt på at slå mig ned i det her fine hus, fine job og med min fine kæreste - jeg var ærligt milimeter fra at slå mig ned i et liv, hvor jeg ikke kunne være mig selv. Et liv hvor min gnist var slukket. 


Indtil jeg en dag vågnede op (ligesom du netop er ved) og begyndte at tage livet i mine egne hænder. At gå mig selv i møde. 


Først da jeg kom hjem til mig selv, mærkede mig selv og kunne "høre" mig selv - først dér vidste jeg, hvad der var det rigtige for mig at gøre. Jeg siger ikke, at vejen eller resultatet er det samme for dig. Men tilgengæld ved jeg, at jeg kan hjælpe dig hjem til dig selv, så du kan finde ind til din sandhed - og  leve dit drømmeliv som dig selv. Måske har du også brug for at vide...

Hvordan foregår forløbet?

Det hele foregår online. Vi ringer sammen enten over telefon eller via Zoom med video. Du får adgang til dit eget drev, hvor alt materialet du får på forløbet, er samlet (ps. alt materialet er i øvrigt dit til evigt eje)

Hvad sker der i en afklaringssamtale?

Vi holder afklaringssamtalen, inden du investerer i forløbet fordi: 1. vi skal sikre os, at vi har kemi og er det rette match 2. vi skal sikre os, at vi i fællesskab er i stand til at skabe den forandring, du længes efter. Derfor kan du se afklaringssamtalen som en 1. date, hvor vi lige ser hinanden an, lærer hinanden bedre at kende og hvor jeg spørger ind til din nuværende situation og hvilken udvikling, du drømmer om. 


Hvor meget tid kræver det?

Vi snakker sammen hver uge i de 3 måneder forløbet varer. Den ene uge har vi 60 minutter sammen og i modsatte uge 20 minutter. Derudover får du et nyt modul hver 14. dag. Du skal forvente ialt at sætte 2-3 timer om ugen af til din udvikling i de 3 måneder, vi har sammen til at skabe varig forandring for dig.


Hvad sker der, hvis jeg siger JA til forløbet?

Hvis vi i afklaringssamtalen finder frem til, at vi er det perfekte match - og at vi sammen kan få dig derhen, du drømmer om, så er det freaking fantastisk. Når du siger JA til forløbet, så sender jeg dig en varm velkomstmail med alle detaljerne lige fra hvornår vi starter - til den betalingsordning vi har aftalt - og til dit drev, hvor der allerede fra start ligger et spørgeskema klar til at kickstarte rejsen.

Hvad hvis jeg ikke er klar endnu?

Jeg har en dårlig nyhed - du bliver aldrig klar til at tage livsvigtige valg som dette. Den gode nyhed er, at du allerede er tættere på, end du har været længe. 


Alt det her får du på forløbet

6 x 1:1 coachingsessioner

 af en times varighed - foregår online over Zoom eller telefon. Sessionerne er fuldstændig skræddersyet til dig og din udvikling. 

Fri adgang til mig

6 x workbooks

med opgaver og reflektioner, som bringer dig tættere på dig selv. Vi kommer bl.a. omkring emner som; livsværdier, drømme og mål, overbevisninger, frygt, selvkærlighed og energi.

Human Design analyse

6 x kærlige kald

af 15-20 minutters varighed i de uger, hvor vi ikke har en coachingsession. Her vender vi det, du har på hjertet. På den måde kan jeg støtte dig big time!

Støttende lydfiler

I starten af forløbet får du en dybdegående læsning af dit helt unikke Human Design. Her vil du få dyrebar viden omkring din måde at være i verden på, din energi, styrker og svagheder, frygt, dit livstema - ja, dig som menneske. Det bliver optaget, så du forevigt har det på lydfil.

Du vil modtage audios undervejs i forløbet, som er skræddersyet til dig, dit liv og dine udfordringer. Du vil både modtage meditationer og peptalks, som alle sammen vil hjælpe dig stort på rejsen hjem til dig selv. Alle er indspillet af mig.Vi snakker sammen hver eneste uge i 3 måneder

Du har min fulde support gennem hele rejsen, hvilket betyder at du til enhver tid kan skrive tl mig og forvente svar og støtte indenfor 24 timer

+

+

+

Opfølgende session: En måned efter at forløbet er slut, har vi en opfølgende coachingsession, så vi sikrer os, at du kommer godt videre på din livsrejse.

Musikplaylister: Du vil modtage musikplaylister, som jeg har lavet for at støtte din rejse hjem til dig selv. Musik til at dæmpe din frygt, til selvkærlighed og til at finde din indre power frem.

Min ultimative støtte: Jeg ønsker at se dig lykkes mindst ligeså meget, som du selv gør. Jeg lader dig ikke i stikken på noget tidspunkt.

Er du stadig lidt i tvivl?

Her er 3 argumenter du kan bruge til at overbevise dig selv, din mand eller mor

1.

2.

3.

Hvis ikke nu - hvornår så?

Hvis du ikke tager handling på din situation, så sker der ingen forandring. Jeg er ret sikker på, at du er havnet her på min side, fordi du har brug for at der skal ske en udvikling. Det er et mega skræmmende skridt, i know! (nærmest som at stå på 5-meter vippen og gøre klar til at springe. Men bare rolig -jeg har dig hele vejen!

Du har kun det her liv.

Du fortjener at være glad indeni. Du fortjener at kunne være dig selv og være mere end tilpas i livet. Hvorfor spilde ét sekund mere, når du er SÅ tæt på at kunne skabe en fuldstændig fantastisk forandring for dig selv? Du er både tiden, pengene og energien værd. Du fortjener et godt liv.

Det bliver det hele værd

Jeg har haft 15 kvinder igennem mit forløb nu og alle har skabt den mest fantastiske forandring på hver deres måde. Hvis du kan mærke, at det her forløb kalder på dig - og du er klar til rejsen, så garanterer jeg dig, at du vil få dig selv tilbage. Du kommer til at gennemgå den fineste transformation. 

Pak din bagage og lad os starte rejsen!